Yoga og meditasjon

Jeg underviser i rolig yoga med fokus på pust og meditasjon. Denne formen for yoga passer for alle, også for deg som ikke har gjort yoga før. Og for deg som ønsker en rolig yogapraksis med vekt på tilstedeværelse, pust og hvile.

Timene avsluttes med en dyp avspenning.

Hvis du gjør yoga regelmessig (minst en gang i uka) vil du merke at kroppen blir mykere, sterkere og mer balansert. Du vil lære øvelser som kan gjøres i en pause på jobben og hjemme. Øvelser som «smører» leddene og åpner og tøyer stive og stramme områder i kroppen. Dette er også øvelser som gir energi og «lader batteriene» når du har bruk for det.

Vi jobber mye med å utvikle fleksibiliteten i problemområder som hofter, rygg, skuldre og nakke. Og med å utvikle en oppmerksom, dyp og rolig pust som du alltid kan hente fram og bruke for å redusere stress, bekymringer eller uro.

Når jeg selv var utbrent, var rolig yoga den eneste fysiske aktiviteten jeg kunne utføre i en lang periode, og det var her jeg fikk energi og styrke tilbake. Siden det har yoga vært en fast del av mitt liv, og jeg praktiserer flere ganger i uken. Det er en måte vi selv kan hele oss og bli friske.

Priser

Meditasjon (60 minutter)
Individuell veiledning

850,-
Yoga
Individuell time

850,-
Yoga
I små grupper
Pris på forespørsel

Studenter, langtidssykemeldte og uføretrygdede kan få redusert pris. Ta kontakt.